רכיבים:
2 ריבועים של דלעת או 1 דלורית
1 בטטה גדולה
2 גזרים
1 בצל בינוני
3 גבעולי פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
מעט אגוז מוסקט גרוס
מעט אבקת מרק
אופן הכנה:
מקלפים את כל הירקות וחותכים לריבועים גדולים.
מבשלים עד שהירקות רכים (כ- 30 דקות) ומתקנים תיבול על פי הטעם האישי.
מבלנדרים למחית חלקה (עדיף ע"י בלנדר ידני), מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים למשך 5 דקות.
מגישים מייד.
בתיאבון!
המתכון באדיבות:
גלית גליל
מטפלת ברפואה סינית, טווינה ושיאצו
galit.galil@gmail.com